SAMSUNG Galaxy S20 Ultra 128GB 5G 6.9 Gr

DKK11,180.00

Høj opløsning
Galaxy S20 Ultra hæver sig langt over kategorien 12 MP og giver dig flere millioner pixels mere i hvert billede. Det vil sige, at du for første gang nogensinde kan zoome ind på billedet og se detaljer, som du aldrig har set før.

Med 100x zoom kan du tage billeder, som du ikke troede eksisterede
10x hybrid optisk zoom, sammenfoldelig linse og billedsensor med høj opløsning. Og ikke mindst AI-understøttet zoom med superhøj opløsning. Så du kan tage billeder, som du aldrig ville have troet var mulige.

Med en næste tre gange så stor sensor kan du tage bedre billeder i mørke
I svagt lys tager kamerasystemet i prof-klassen flere billeder samtidig og kombinerer dem til ét fantastisk billede med skarphed og klare farver. Kameraet har større billedsensor og AI, så hvis du skifter til nattetilstand, kan du tage lige så skarpe billeder om natten som i dagslys.

Video i den højeste opløsning nogensinde på en mobil
Samsung har revolutioneret opløsningen for video i en mobil – fra 4K til hele 8K. Det er 4 gange højere end UHD og 16 gange højere end FHD. En opløsning, der er skarp nok til biograflærredet.

Avanceret AI stabiliserer videoen præcis som et actionkamera
Den større billedsensor og stabilisator, som dæmper rystelser, gør dine filmsekvenser rolige og behagelige at kigge på.

En helt ny måde at få stillbilleder på i mange forskellige formater
Når du tager et billede, tager kameraet flere. Bagefter udvælges de 5-14 bedste automatisk. Du behøver altså ikke at tænke over at tage en serie af billeder – kameraet gør.

Et batteri, der bare bliver ved med at give
Samsungs batterier er kraftfulde. Men de er også intelligente og tilpasser sig efter dine mobilvaner. På den måde sparer de energi, så de kan holde længere på en enkelt opladning.

Plads til dine bedste billeder
Lagringskapaciteten i Galaxy S20 Ultra er tilpasset det kraftfulde kamera, så du har plads til alle dine billeder og videoer i høj opløsning. Du kan enkelt udvide hukommelsen med et microSD-kort.

Samsung har opgraderet deres sikkerhedssystem, så kun du kan få adgang til det, der er dit
Samsungs processor er skabt til at være sikker. Den beskytter din pinkode, din adgangskode, dine mønstre og din Blockchain Private Key. Sikkerhedsplatformen Samsung Knox har integreret sikkerhed i flere lag i både hardware og software.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3799126 Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,