SAMSUNG Galaxy A42 6.6inch 4GB/128 Grey

DKK2,750.00

Samsung Galaxy A42 5G er din adgang til en lynhurtig 5G-forbindelse, Super AMOLED-skærm, fremragende kamera og en lang batterilevetid fra et meget stort batteri.

5G-klar

Mobiltelefonen er klar til lynhurtige 5G-abonementer. Ikke mere ventetid. Download apps på et øjeblik, stream video i den højst mulige kvalitet og surf ubesværet på nettet overalt.

En skærm der underholder dig

Denne 6,6-tommer Super AMOLED-skærm giver forbløffende farver og fremragende kontraster. Den er med andre ord fantastisk godt egnet til gamling og streaming af video.

Tag fantastiske foto

Det avancerede firedobbelte kamera lader dig tage fantastiske billeder og video i enhver situation. Kamerasystemet består af et 48 MP vidvinkel kamera, en 8 MP ultravidvinkel-linse, en 5 MP makrolinse og et 5 MP linse med en dybdesensor. Desuden kan du indstille alting, så det passer til dine foto, tage smukke portrætter såvel som blændende nærbilleder.

Meget stort batteri

Galaxy A42 5G har et meget stort 5000 mAh batteri. Det giver forbløffende lang batterilevetid, selv når du bruger telefonen aktivt hele dagen. Mobiltelefonen understøtter også 15 W hurtig opladning, så du hurtigt kan oplade telefonen, når batteriet er ved at løbe tør.

33 på lager

Varenummer (SKU): 4047039 Kategorier: , , Tags: , , , , ,