APPLE iPhone 12 128GB 6.1inch OLED Black

DKK7,740.00

5G-hastighed
5G på iPhone er superhurtigt. Så du kan downloade film på farten. Streame video i højere kvalitet. Eller FaceTime i HD over mobilnetværk. Med meget mindre forsinkelse. Og du kan gøre det flere steder, fordi iPhone 12 har den bedste 5G-dækning på verdensplan.

A14 Bionic er den hurtigste chip i en smartphone
Og den skubber til det muliges grænser. Som at udføre flere billioner handlinger med Neural Engine. Eller optage i Dolby Vision – som end ikke profes­sionelle filmkameraer kan. Den er supereffektiv, så du får en fantastisk batteritid. Og den er fremtidssikret med masser af power til at klare næsten hvad som helst, der måtte dukke op.

Super Retina XDR-skærm
Betydeligt mere kontrast. Utrolig farvegengivelse. Et kæmpe løft i pixeltæthed. Wow. Bare wow. OLED gør de lyse områder lysere og de mørke mørkere, og det hele er i en højere opløsning. Det er den bedste iPhone-skærm, Apple nogensinde har lavet, og den går helt til kanten.

Velkommen til det mørke side
Både vidvinkel- og ultravidvinkel­kameraet har nu Nat-tilstand, så du kan tage langt smukkere billeder i svagt lys. Det nye vidvinkelkamera opfanger 27 procent mere lys. Så uanset om du tager billeder i dagslys eller i måneskin, kan du fange detaljer og farver på et niveau, der ikke tidligere var muligt.

Du har dit helt eget filmstudie
Nu kan du optage 4K HDR-video i Dolby Vision. Redigere i Fotos eller iMovie. Og derefter streame din video direkte til dit TV ved hjælp af AirPlay, så du kan se alle farver og detaljer. Det er en filmisk oplevelse fra start til slut, som du kun får med iPhone. Og så er det er ret praktisk, når din hund gør noget virkelig sødt.

Fra nul til opladet på ingen tid
Magneterne retter perfekt ind hver gang, så trådløs opladning går hurtigere.

Spring direkte videre til alt det gode
iOS 14 er fuld af genveje, så du får præcis det, du beder om, lige når du vil have det.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4058201 Kategorier: , , Tags: , , , , , , , ,