ACER Travelmate B311 – SPIN TMB311R-31-C8PF N4120 11.6inch HD Touch

DKK3,090.00

Bærbar computer, der ser fantastisk ud og har en fantastisk produktivitet.

Effektiv ydeevne
Få arbejdet og opgaverne udført hurtigere end med andre aktuelle bærbare Windows-pc’er, der er udviklet til uddannelse. Den nyeste Intel-processor kombinerer lavt strømforbrug og høj ydeevne for at opnå en driftssikker løsning til klasseværelset.

Certificeret holdbarhed
Certificeret slagfast design i militærstandard kan modstå op til 60 kg nedadgående kraft ud over øget modstandsdygtighed over for daglig slitage. Den stødabsorberende stødfanger og det unikke drændesign beskytter yderligere komponenterne mod moderate fald og væskemængder.

Uafbrudt forbindelse
Opnå lynhurtige forbindelseshastigheder med Intel Gigabit Wi-Fi 2×2 802.11ac 160 MHz, som kan levere op til tolv gange hurtigere trådløse hastigheder end konventionelle 802.11n-løsninger med en maksimal dataoverførselshastighed på op til 1.733 Mbps.

Strøm til hele dagen
Lad adapteren blive hjemme. Med op til 12 timers batterilevetid på én opladning kan du gennemføre en dags undervisning med batteri i overskud. Selv når den er tilsluttet, holder det brugervenlige portdesign alle dine kabler på samme side for større tilgængelighed og brugervenlighed.

Forankret tastedesign
Tasterne på tastaturet er beskyttet mod børn, der keder sig eller er rastløse, med mekanisk fastgjorte taster. Disse taster er både svære at fjerne og nemme at erstatte, så de er perfekte til situationer i klasseværelset, hvor eleverne deler computere.

Indikator for batteriniveau
Tag kontrollen over klasseværelset, og sørg for, at eleverne aldrig løber tør for batteri i klassen, med indikator på forsiden, så lærerne hurtigt og nemt kan se, hvornår en bærbar computer er ved at løbe tør for strøm.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3867920 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,